Ga door naar tekst
Sluit (esc)

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, acties, gratis downloads en andere nieuwtjes. Geen zorgen: je zal niet worden gespamd en kunt je ieder moment weer uitschrijven. Welkom! ♡

Goede gewoontes

12 herfstactiviteiten voor meer ontspanning en rust

18 okt. 2024

Ontdek 12 herfstactiviteiten die je helpen meer rust en ontspanning te vinden, perfect voor iedereen maar ik het bijzonder voor wie een burn-out heeft, hoogsensitief is of autisme heeft. Van boswandelingen tot kaarsen maken en het bijhouden van je energieniveau.

Hoe creëer je meer rust en regelmaat bij een burn-out?

11 okt. 2024

Ontdek hoe je meer rust en regelmaat kunt creëren tijdens een burn-out met 4 praktische tips. Leer waarom structuur belangrijk is, hoe je valkuilen vermijdt en omgaat met onbegrip van anderen. Herstel stap voor stap en gun jezelf de rust die je nodig hebt.

Structuur aanbrengen in je dagelijks leven? 7 waardevolle tips!

27 sep. 2024

Op zoek naar meer structuur in je dagelijks leven? Ontdek 7 praktische tips om meer rust, overzicht en balans te krijgen in je dagelijkse routine. Met deze tips kun je meteen aan de slag!

5 tips om meer rust in je hoofd te krijgen

6 sep. 2024

Lees in dit blog 5 praktische tips om meer rust in je hoofd te krijgen. Of je nu een drukke moeder bent, worstelt met depressie, of herstellende bent van een burn-out: deze fijne tips zijn voor jou. Lees waarom mentale rust belangrijk is en hoe je met een goede planning en meer tijd voor jezelf, meer ruimte in je hoofd kunt creëren.

Starten met plannen? Dit heb je nodig!

20 okt. 2022

Starten met plannen, maar geen idee waar je moet beginnen? Misschien herken je dat spannende gevoel wel, als je iets...

Zoek