Ga door naar tekst

Mogelijkheden

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan alleen shoppen in deze webshop. Ik sta altijd open voor ideeën en mogelijke samenwerkingen!

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met Planjeweek.nl? Leuk! Het is mogelijk om de planners die ik aanbied in jouw eigen (online) winkel te verkopen. Ook als je graag bepaalde producten zakelijk wilt gebruiken dan is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust even contact mij met op voor de mogelijkheden.

Kennismakingsflyers aanvragen

Als praktijk of instelling kun je via deze pagina gratis flyers aanvragen, speciaal om jouw cliënten (met 15% korting) kennis te laten maken met deze webshop.

Personaliseren van planners

Het is mogelijk om iedere bestaande planner om te toveren in de huisstijl van jouw bedrijf, merk of praktijk en dit in elke gewenste oplage bij jou af te leveren.

Grafische maatwerk opdrachten

Als grafisch ontwerper draai ik natuurlijk ook mijn hand niet om voor allerlei ander drukwerk en digitaal ontwerp. Maatwerk is mogelijk op aanvraag en pakken we samen op!

Wholesale en inkoop

Het is mogelijk om de planners die ik aanbied in jouw eigen (online) winkel te verkopen. Lees hier alles over de mogelijkheden als je graag reseller wilt worden.

Volumekorting en grotere oplages

Wil je graag wat meer exemplaren van een planner voor jezelf of je werk bestellen? Dan kun je gebruik maken van volumekorting. Lees er hier alles over.

Media en links

Op deze pagina kun je linkjes en vermeldingen vinden van Planjeweek.nl en meer informatie als je graag deze webshop of de planners wilt benoemen.

Producten presenteren

Het allerfijnste is natuurlijk om de producten echt even in je handen te kunnen hebben. Pas dan kun je eigenlijk pas echt goed zien waar het om gaat. Daarom ben ik ook altijd bereid om op locatie kennis te komen maken en uitleg te komen geven. Dan kan ik wat meer over mijzelf en de producten vertellen én ze ook meteen laten zien.

Acties en giveaway's

Ik vind het fijn als mensen op een laagdrempelige manier met mijn producten in aanraking kunnen komen. Ik sta er daarom altijd voor open om mee te doen aan bijvoorbeeld leuke aanbiedingen of weggeefacties. Of misschien ben je een goodiebag aan het maken waar één van mijn producten perfect in zou passen. Heb je een leuk idee? Neem vooral even contact met mij op.

Een gastblog of artikel schrijven

Een tekstschrijver ben ik niet, maar ik vind het wel altijd ontzettend leuk om over mijn producten te schrijven en te vertellen! Heb je een blog of een andere toffe website en denk je dat mijn product bij jouw doelgroep past? Neem even contact met mij op zodat we er samen naar kunnen kijken.

Heb je een ander idee of voorstel?

Heb je bijvoorbeeld een idee voor een nieuw product en wil je dit graag samen ontwikkelen? Of ben je een bedrijf of praktijk en wil je graag deze planners aanbieden of onder de aandacht brengen onder je klanten of cliënten? Neem dan gerust even contact met mij op via email zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Indien gewenst is een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek natuurlijk ook altijd mogelijk. Ik kom desgewenst graag langs om meer te vertellen over Planjeweek.nl en de producten.

Scroll even naar beneden op de pagina over Zorgprofessionals en krijg een overzicht te zien van alle praktijken en bedrijven waar Planjeweek.nl mee samenwerkt.

Wil jij hier ook tussen staan? Neem dan even contact op!

Zoek