Ga door naar tekst

Laat als ergotherapeut of coach je cliënten met een aantrekkelijke korting kennismaken

Kennismakingsflyers aanvragen

Het plannen op een (prikkelarme) planner van planjeweek.nl zorgt voor veel rust, overzicht en duidelijkheid en kan daarom perfect worden ingezet als ondersteuning tijdens een behandeling. Ben jij een praktijkeigenaar, coach of (ergo-)therapeut en werk je met cliënten die baat kunnen hebben bij een super overzichtelijke prikkelarme planner die is opgedeeld in kwartieren? Verwijs je cliënten dan op een laagdrempelige manier door naar planjeweek.nl door een flyer mee te geven of beschikbaar te stellen in een informatiepakketje of giveaway. Deze kennismakingsflyers zijn op A5 formaat en zowel gedrukt als digitaal beschikbaar. Ze bevatten een kortingscode van 15% voor iedere eerste bestelling dus zo kan iedere cliënt eerst voordelig kennismaken en ervaren of het iets voor hem of haar is.

Vul onderstaand formulier in om kosteloos en vrijblijvend een bundeltje van 100 flyers toegestuurd te krijgen. Wil je graag meer of minder flyers ontvangen? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld.

De praktijk of instelling waar de flyers terechtkomen wil ik graag vermelden door middel van een logo en/of praktijknaam op mijn website zodat cliënten en klanten een referentie kunnen hebben. Upload gemakkelijk meteen het praktijklogo of stuur deze even door per email. Indien het niet wenselijk of mogelijk is om het logo te delen, dan ontvang ik graag toestemming om alleen de naam van de praktijk of instelling waar je voor werkt te vermelden.

Aanvraagformulier

Zoek