Ga door naar tekst

Een maatwerk planner of agenda voor jouw bedrijf of praktijk

Naast alle standaard planners die je in deze webshop kunt vinden is ook zeker maatwerk mogelijk. Mis je bijvoorbeeld een specifiek product of wil je graag een bestaande planner qua stijl compleet aanpassen je eigen naam of logo op jouw planner? Ik kan ook afsprakenagenda’s, folders, flyers, brochures of ander drukwerk geheel op maat ontwerpen en hiervan desgewenst de productie begeleiden. Dus bij deze optie gebruik ik niet het ontwerp van een bestaande planner als basis, maar start ik blanco. Maatwerk is mogelijk vanaf 1 stuk. Lees op deze pagina meer informatie en voorbeelden van eerder gemaakt maatwerk.

Op maat gemaakt grafisch ontwerp naar jouw wensen!

Als grafisch vormgever sta ik graag voor je klaar! Ook als je andere wensen of ideeën hebt. Want natuurlijk is het ook mogelijk om een kalender, planner of agenda geheel op maat voor jou te ontwikkelen.

Ook ander drukwerk regel ik voor je

Natuurlijk kan ik niet alleen planners of agenda's voor jou ontwerpen, maar eigenlijk iedere vorm van drukwerk kan ik voor jou regelen. Bijvoorbeeld notitieblokjes, ansichtkaarten, cadeaubonnen, flyers, brochures, noem maar op. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee! Er zijn korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden omdat alle werkzaamheden door mij als grafisch vormgeefster zullen worden gedaan. Ook het productieproces zal ik voor je begeleiden en het uiteindelijke drukwerk controleren voordat het naar jou zal worden toegestuurd. Je hebt zo nergens omkijken naar! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Wil je hier graag mee over weten? Bezoek dan even de website van mijn ontwerpbedrijf SH Media.

Graag een offerte of eerst even kennismaken?

Neem dan even contact op met mij via de contactpagina. Ik help je graag en zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit maakt samenwerken met mij zo fijn:

Eerder gemaakte opdrachten

Op maat gemaakte dagagenda's voor Infrabel NV​
Ik werd benaderd door niemand minder dan Infrabel (de Belgische Prorail) of ik voor hun een compleet op maat gemaakte dag-agenda voor 2022 kon ontwerpen. Bijna alles is mogelijk en natuurlijk help ik hier graag bij! Deze dagagenda's waren bedoeld voor tijdregistratie van nieuwe cursisten. Het is voor hen belangrijk om een aantal standaard invulvelden en checkboxen per dag in te kunnen vullen. Zo'n agenda is niet standaard te koop dus ze zochten iemand die hen daarbij kon helpen. Samen hebben wij een basisopmaak gemaakt voor hoe de dagoverzichten eruit moest komen te zien. Na akkoord heb ik de complete dagagenda á 400 pagina's gevuld en in oplage van 25 stuks aan hen geleverd. Het resultaat van deze opdracht is hieronder te zien.

Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou je ook graag een maatwerk product willen hebben, helemaal naar jouw wens ontworpen? Ben je geïnteresseerd in mijn diensten en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en een offerte op maat voor je opmaken. Natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Leuk om van je te horen!

Zoek