Ga door naar tekst

Personaliseren van planners voor jouw bedrijf of praktijk

Zou jij graag willen werken op een speciaal voor jou aangepaste planner met jouw bedrijfs- of praktijklogo erop? Natuurlijk is het ook mogelijk om alle bestaande planners te personaliseren! Het is mogelijk om iedere bestaande planner om te toveren in de huisstijl van jouw bedrijf of praktijk en dit in elke gewenste oplage bij jou af te leveren. Personalisatie is mogelijk vanaf 10 stuks, maar pas voordelig vanaf 50 stuks.

Gepersonaliseerde Planjeweek.nl planners op maat voor jou gemaakt

Het personaliseren van de planners van Planjeweek.nl is vooral voor bedrijven en praktijken interessant. Hoe leuk is het om te werken op een dag- of weekplanner met jouw logo erop en in de kleuren en eventueel lettertype van de huisstijl van jouw bedrijf? Misschien heb je een praktijk en wil je bijvoorbeeld de weekplanners aan gaan bieden of uitdelen onder jouw cliënten? Ook erg leuk als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee!

Iedere planner in de webshop kan ik geheel op maat aanpassen en in een bepaalde huisstijl omtoveren. Omdat ik zelf het ontwerp doe, zijn de lijnen kort. Vanaf een oplage van zo’n 25 tot 50 stuks valt de stuksprijs per planner zelfs lager uit dan de standaard verkoopprijs. De ontwerpkosten zijn vanaf een afname van 50 stuks gratis. Lees er alles over onderaan deze pagina.

Een gepersonaliseerde planner of agenda, helemaal gemaakt naar jouw wens!

Kostbaar? Bij afname van een oplage van 50 gepersonaliseerde planners of agenda's, wordt de stuksprijs vaak al voordeliger dan de standaard verkoopprijs!

Ook ander drukwerk regel ik voor je

Natuurlijk kan ik niet alleen planners of agenda's voor jou ontwerpen, maar eigenlijk iedere vorm van drukwerk kan ik voor jou regelen. In dit geval nemen we niet het ontwerp van een bestaande planner als basis, maar begin ik vanaf 0 voor je. Lees alles hierover op de pagina maatwerk. Als ervaren grafisch ontwerper sta ik graag voor je klaar! 

Wil je hier graag mee over weten? Bezoek dan even de website van mijn ontwerpbedrijf SH Media.

Graag een offerte of eerst even kennismaken?

Neem dan even contact op met mij via de contactpagina. Ik help je graag en zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit maakt samenwerken met mij zo fijn:

Eerder gemaakte opdrachten

Gepersonaliseerde weekplanner voor Praktijk Liaroma
Hierboven kun je het resultaat zien van de gepersonaliseerde weekplanners voor Praktijk Liaroma in Etten-Leur. De weekplanners zijn in oplage 50, inclusief 50 sets markeerstiften, door mij helemaal naar wens opgemaakt en geleverd aan de praktijk. Lees hier meer over de weekplanner op haar blog: https://liaroma.nl/plannen-en-structureren/hoe-je-efficient-als-hoogsensitief-persoon-structuur-aanbrengt-in-je-leven/.

Gepersonaliseerde dagplanner voor Nurse Planner Journey​
Voor Marissa van Nurse Planner Jerney heb ik de A5 dagplanner mogen omtoveren naar haar mooie huisstijl. Het ontwerp en de volgorde van de elementen is ook iets veranderd ten opzichte van het origineel. In totaal mocht ik 100 stuks van deze dagplanners aan Marissa leveren. Zij gaat deze planners verkopen in haar eigen webshop. Het resultaat van deze opdracht is hieronder te zien.

Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou je ook graag zo'n mooie gepersonaliseerde planner willen hebben, helemaal naar jouw wens ontworpen? Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Klik dan op de button hieronder om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en als je dat wilt, een offerte op maat voor je opmaken. Wil je een bestaande planner gepersonaliseerd hebben? Bij afname van minimaal 25 stuks en tot een maximum van 1,5 uur ontwerptijd (dit is inclusief doorvoeren van correcties en het drukklaar maken) tover ik de planner gratis voor jou om in jouw huisstijl!

Voorwaarden
- Voor de weekplanners geldt een minimale afname van 50 stuks. De dagplanners kunnen vanaf en per 5 stuks geproduceerd worden. 
- De totale levertijd bedraagt tussen de 10 en 20 werkdagen.
- Gepersonaliseerde planners kunnen helaas niet geretourneerd worden.
- Ik werk met een aanbetaling van 25% o.b.v. de offerte en dit dient overgemaakt te zijn voordat ik start met de opdracht.
- Betaling achteraf mogelijk binnen 14 dagen na facturering (alleen voor zakelijke klanten). Betalen in termijnen is bespreekbaar.
- De auteursrechten van het ontwerp blijven eigendom van Planjeweek.nl / SH Media en mag niet verveelvoudigd of aangepast worden.
- Het logo of websitevermelding van Planjeweek.nl zal (klein) op het ontwerp blijven staan.

Aanlever- en ontwerpinformatie
- Alle benodigde huisstijl-bestanden mag je per email in hoge resolutie en/of vector formaat naar mij toesturen.
- Na akkoord op de digitale drukproef kan er geen aanspraak meer worden gedaan op eventuele (tekst)fouten.
- Ieder element op bestaande ontwerpen zijn in overleg aanpasbaar. Ik zal aanpassingen weigeren als er teveel wordt afgeweken van het basisontwerp, teksten ongepast zijn of als het aan het doel van de planners voorbij gaat.

Zoek