Ga door naar tekst

Planvoorbeelden

Scroll omlaag op deze pagina voor inspiratie en voorbeelden van ingevulde planners, ingestuurd door klanten!

Wist je dat er verschillende manieren zijn om alles op jouw planner te schrijven? Waarschijnlijk heb je zelf een bepaalde manier waarop je je planner gebruikt, of misschien ben je nog een beetje aan het zoeken wat het beste bij je past. Of je begint pas net met plannen en bent op zoek naar de mogelijkheden en wat inspiratie. Dan ben je helemaal goed op deze pagina!

Hieronder een aantal foto’s waarop ik je vier verschillende opties laat zien hoe je al je activiteiten op je planner zou kunnen schrijven en wat het toevoegen van kleurtjes doet.

Creëer vakjes door lijntjes te trekken

OPTIE 1
Trek horizontale lijnen om een tijd af te bakenen en geef dit vlakje eventueel een kleurtje.

Maak een blokje van iedere categorie

OPTIE 2
Hetzelfde als optie 1, alleen nu maak je de blokjes echt dicht door verticaal ook een lijntje te trekken.

Maak steeds een apart kleurvlakje

OPTIE 3
Deze optie is fijn als je kleurtjes wilt gebruiken, maar niet het gehele blokje steeds wilt markeren. Dit is een fijne, rustige manier om duidelijk blokjes te kunnen markeren zonder al te veel kleur. Trek met een pen een lijn aan de boven- en onderkant van het tijdsblokje en zet vervolgens een vertikaal streepje een paar milimeter aan de binnenkant van het blokje. Dit kleine vakje kun je vervolgens een kleurtje geven.

Markeer het tijdsblokje met dunne lijntjes

OPTIE 4
Gebruik een zwarte of een gekleurde pen en zet hiermee steeds aan de linkerkant een verticaal streepje om een tijdsblokje duidelijk te maken. Je kunt korte haakjes aan het streepje maken (dit is ook op het voorbeeld te zien) zodat het tijdsblokje nog duidelijker wordt.

Inspiratie klantfoto's

Altijd leuk om te zien hoe anderen het doen, toch? Hieronder een aantal foto's die door klanten zijn ingestuurd van hun ingevulde planner. Hopelijk raak je hier geïnspireerd door! 

Wil jij ook graag een foto delen waarop te zien is hoe jij je planner gebruikt? Super leuk! Stuur mij een mailtje of tag #planjeweek.nl op Instagram!

Zoek