Ga door naar tekst

Planhulp

Deze pagina is er speciaal voor jou als je wel wat hulp kunt gebruiken tijdens het maken van jouw planning. Misschien is plannen wel helemaal nieuw voor jou, of ben je gewoon vooral benieuwd wat je allemaal met deze super uitgebreide planners kan. Op deze pagina vind je daarom een fijn stappenplan, veel handige plantips, maar ook voorbeelden van manieren hoe je je planner in kunt vullen. Ook vind je allerlei voorbeelden van ingevulde planners die ingestuurd zijn door klanten. Klik hieronder op het type hulp wat jij wel kan gebruiken.

Planvoorbeelden

Wist je dat er verschillende manieren zijn om alles op jouw planner te schrijven? Waarschijnlijk heb je zelf een bepaalde manier waarop je je planner gebruikt, of misschien ben je nog een beetje aan het zoeken wat het beste bij je past. Of je begint pas net met plannen en bent op zoek naar de mogelijkheden en wat inspiratie. Ik alle gevallen zit je helemaal goed op deze pagina!

Het stappenplan

Dit stappenplan helpt jou om jouw planning stap-voor-stap op te bouwen en niets te vergeten. Ontzorg jezelf en pak dit stappenplan erbij als je gaat plannen zodat je niet alles steeds zelf opnieuw hoeft te bedenken. Loop alle categorieën uit dit stappenplan door en plan op die manier snel en efficiënt. Je kunt dit stappenplan gebruiken als handig geheugensteuntje voor tijdens het plannen omdat het denkwerk al voor je gedaan is.

Plantips

Met alleen het aanschaffen van een planner wordt jouw hoofd helaas niet direct rustiger of je leven overzichtelijker. Waar start je? Hoe pak je het aan? En waar moet je op letten? Bij veel mensen kan het oppakken van plannen toch best lastig zijn. Heel graag deel ik op deze pagina fijne en handige tips met je, zodat ik je hopelijk een beetje op weg kan helpen! Er zijn tips voor als je wilt starten met plannen maar ook voor als je al wat langer bezig bent.

Zoek