Ga door naar tekst

Verzendinformatie

Levertijd

Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk jouw bestelde artikelen in huis zult hebben. De verzending gebeurd momenteel binnen 1-3 werkdagen. Dit tijdsbestek is uitgezonderd feest- en weekenddagen.

Als de levertijd afwijkend is, bijvoorbeeld in een vakantieperiode, dan zal dit duidelijk gecommuniceerd worden in de webshop als ook tijdens het afrekenen. Voor gepersonaliseerde planners met eigen logo of ontwerp of een hogere oplage geldt een afwijkende levertijd (vanaf 7 werkdagen).

Houd rekening met eventueel langere levertijd rondom feestdagen
Houd rekening met mogelijk langere levertijd rondom de feestdagen. Het is dan altijd drukker bij de pakketdiensten en daardoor kan het helaas gebeuren dat jouw pakketje langer onderweg is dan normaal. Houd de track en trace die je ontvangt goed in de gaten en trek pas aan de bel zodra je pakketje langer dan een week onderweg is.

Verzending

De verzendkosten worden automatisch aangepast in je winkelmandje. Wil je graag laten verzenden naar een ander EU-land? Dat is zeker mogelijk. Neem dan even contact met mij op.

Verzendkosten Nederland
De artikelen worden verzonden via PostNL of DHL en hiervoor gelden de volgende tarieven:
• Brievenbuspakje met track en trace - €4,95
• Pakketzending - €6,95
Gratis verzending vanaf 60 euro.

Verzendkosten België
Voor alle zendingen naar België geldt het volgende tarief:
• Pakketzending - €8,95
Gratis verzending vanaf 85 euro.

Verzendkosten Duitsland
Voor alle zendingen naar Duitsland geldt het volgende tarief:
• Pakketzending - €8,95
Gratis verzending vanaf 85 euro.

 

Zoek