Ga door naar tekst

Welkom!

Wat ontzettend leuk dat je in deze webshop een kijkje komt nemen en meer wilt lezen over mij en het verhaal achter deze mooie webshop.

Ik ben Stefanie en ik ben de webshop Planjeweek.nl begonnen in oktober 2020. Op deze pagina vertel ik je graag meer over hoe het eerste product, de A3 weekplanner, ontstaan is.

Over Stefanie

Van donker naar licht (en een mooi bedrijf!)

Ik heb zelf ontzettend veel aan mijn zelfontworpen planner gehad op het moment dat het niet heel goed met mij ging. Ik raakte burn-out, depressief en kampte met veel destructieve patronen uit mijn verleden. Ik heb 16 maanden lang een intensieve deeltijd (groeps-)behandeling gevolgd waar ik mijzelf weer heb gevonden. Het ondernemen zit er sterk in bij mij en omdat ik mij beter voelde, voelde ik tegelijkertijd ook meer ruimte om door mijn ervaring anderen te gaan helpen. Met mijn ruime ervaring (ik startte in februari 2011) als Grafisch vormgever / Creatief DTP’er binnen mijn eigen onderneming SH Media, was de stap snel gemaakt en ben ik zelf planners gaan ontwerpen. Deze zelfontworpen week- en dagplanners zijn dus echt door eigen behoefte ontstaan. Als ervaringsdeskundige sta ik daarnaast ook altijd open voor jouw verhaal en vraag en denk ik graag met je mee. Ik vind het heel erg waardevol om persoonlijk contact te maken en open te zijn over waar ik tegenaan loop. Ik deel daarom regelmatig persoonlijke dingen op mijn Instagram pagina en hoop daarmee meer openheid te creëren. Voel je vrij om iets van je te laten horen: je bent heel welkom! Je kunt het uitgebreide verhaal lezen in mijn blog ‘Mijn burn-out’.

Ik hoop dat ik jou met deze dag- en weekplanners kan helpen zoals het ook mij geholpen heeft!

Ontstaan van de eerste (week)planner

Een paar jaar geleden tijdens mijn burn-out in 2016, had ik veel moeite met het vasthouden van mijn dagstructuur. Daarnaast wist ik niet goed hoe ik moest ontspannen, laat staat dat ik daar momenten voor creëerde. Er werd mij toen door een therapeut geadviseerd om iedere week een gedetailleerde weekplanning te gaan maken. Dit zou mij kunnen helpen om meer overzicht in mijn week te krijgen en mijn in- en ontspanningsmomenten goed te kunnen gaan verdelen. Helaas kon ik geen geschikte planner vinden met voldoende ruimte om te schrijven en een tijdsindicatie van een kwartier of halfuur in plaats van per uur. Ook zag ik vaak dat er voor de weekenden veel minder ruimte was om te schrijven waardoor het voor mij al meteen lastiger werd om te gebruiken. Ook in de weekenden zit je tenslotte met je energietekort. Daarnaast zijn er ook planners met ‘coaching op papier’ maar dit vond ik allemaal veel te ingewikkeld.

Ik besloot toen, als vormgever zijnde, om zelf een weekplanner te ontwerpen en deze in een kleine oplage als losse A3 vellen te laten printen. Deze planners hebben mij heel erg geholpen en de structuur gebracht die ik nodig had. En daardoor ook meer rust en inzicht! Omdat het voor mij zo goed gewerkt heeft, heb ik besloten om de weekplanners op de markt te gaan brengen om zo hopelijk ook andere mensen te kunnen helpen. Natuurlijk heb ik deze eerst in een mooi, professioneel jasje gegoten en daarnaast ook twee dagplanner-varianten ontworpen. Zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast heb ik een stappenplan opgenomen in het ontwerp van de weekplanner die je kunt volgen wanneer je de planner in gaat vullen. In dit stappenplan staan alle basis gewoonten beschreven (zoals je slaap- en eettijden) zodat je meteen aan de slag kunt. Op die manier vergeet je niets en kun je het meeste uit de planner halen. Wat ook erg prettig is, is om de verschillende activiteiten vervolgens een ander kleurtje te geven met een marker. Dit gaf mij in één oogopslag inzicht in de verdeling van mijn week. Lees het uitgebreide verhaal in mijn blog ‘Hoe het allemaal begonnen is’

Vind je het leuk om meer te lezen? Ik plaats regelmatig nieuwe blogs op deze website.

Met liefde verzonden

Ieder product wordt met veel liefde en zorg door mij ingepakt zodat het een plezier is om je bestelling te ontvangen. De week- en dagplanners zijn voldoende op voorraad en worden binnen 1-3 werkdagen naar jou toe gestuurd. Wil je graag een persoonlijke noot toevoegen of heb je speciale wensen? Ik ben altijd bereid om mee te denken en schrijf met alle liefde een boodschap voor jou of de ontvanger op een kaartje. 

Hoe kan ik jou nog meer helpen?

Graag denk ik met jou mee als je speciale wensen hebt. Misschien wil je graag jouw eigen logo op de planner terugzien of wil je een bepaalde oplage (gepersonaliseerde) planners bestellen? Dit is allemaal geen enkel probleem! Kijk voor meer informatie op de pagina over personaliseren.

Ik wens je nog een hele fijne dag!
Liefs, Stefanie

 

 

Zoek