Ga door naar tekst

Volumekorting en grotere oplages

Wil je graag een grotere oplage, bijvoorbeeld 5 stuks, van een product hier in de webshop afnemen? Misschien vind je je planner wel zo fijn dat je graag meerdere in één keer besteld en zo verzendkosten bespaard. Maar ook je graag wilt bestellen voor bijvoorbeeld vrienden, familie, personeel, collega's, klanten of relaties, kan het voor ons beide interessant zijn om een volumeprijs af te spreken. Op die manier bespaar je verzendkosten én krijg je een mooie korting omdat je meerdere producten afneemt. Ik werk met tredes en de korting start al met 15% bij afname vanaf 3 stuks.

Grotere oplage in jouw huisstijl mogelijk!

Wist je dat ik alle planners kan personaliseren naar jouw smaak of in de huisstijl van je bedrijf of werk? Hoe hoger de oplage, hoe interessanter dit wordt. Als je erover verzint om een grotere oplage af te nemen, kan ik voor vrijwel dezelfde kosten deze producten geheel op maat voor je maken. Waarom? De ontwerpkosten voor gepersonaliseerde producten zijn gratis en daarnaast betaal je vanaf bepaalde oplages qua stuksprijs minder dan de reguliere verkoopprijs.

Wil je graag meerdere planners kopen?

Stuur dan even een email met jouw wensen en de gewenste oplage en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt mij ook een appje sturen of vul even het contactformulier in. Als je graag het verschil wilt zien tussen een staffelkorting of dezelfde volume maar dan gepersonaliseerd, kan ik ook meteen een offerte op maat voor je opmaken. Ik hoor graag je wensen zodat ik zo goed mogelijk met je mee kan denken.

 

Zoek