Ga door naar tekst

Wholesale en inkoop

Heb je zelf een (web)winkel en wil je graag wederverkoper worden van onze planners? Leuk dat je interesse hebt in de verkoop van Planjeweek.nl planners! Lees hier hoe wholesale van dag- en weekplanners in zijn werk gaat!

Stationery wholesale

Heb jij zelf een stationery webshop of een andere (web)winkel en vind je dat de planners van Planjeweek.nl goed binnen je assortiment passen? De dagplanners en weekplanners zijn beschikbaar voor wholesale. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn producten verkocht worden op plekken die goed aansluiten bij Planjeweek.nl, bekijk ik graag eerst jouw (web)winkel om te zien of de look and feel aansluiten bij mijn producten.

Hebben we een match? Dit zijn de beknopte voorwaarden voor wholesale van de planners:

  • Minimale orderwaarde is €50,- (ex btw).
  • Standaard bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.
  • Als reseller van de planners mag je gebruik maken van het beschikbare beeldmateriaal, ook voor je social media-kanalen. Vermeld echter wel altijd Planjeweek.nl op je website en social media.

Reseller worden van dag- en weekplanners, hoe werkt het?

Je wilt de dag- en weekplanners van Planjeweek.nl graag verkopen in jouw webshop of winkel, leuk! Als je uitgebreide informatie hierover wilt, neem dan contact op via email. Graag lees ik in je mail wat voor bedrijf je hebt en wat je KvK-nummer is. Ik zal je mail en bedrijf bekijken en vervolgens contact met je opnemen! Is het een match? Dan krijg je van mij alle informatie over levertijden, werkwijze en een prijslijst. Je kunt ook via Orderchamp een wholesale bestelling plaatsen. Je komt in mijn Orderchamp winkel via onderstaande widget.


Zoek