Ga door naar tekst

PLAN JOUW TIJD EN ENERGIE

Bij Planjeweek.nl vind je een divers aanbod aan super overzichtelijke en prikkelarme dag- en weekplanners, speciaal ontwikkeld om jou te helpen meer overzicht, structuur en rust te krijgen in het dagelijks leven. Deze planners zijn perfect inzetbaar als ondersteuning tijdens behandeling, revalidatie of herstel en helpen jou heel precies te plannen omdat iedere planner is opgebouwd in tijdsvlakken van een kwartier. Je kunt dus per kwartier, maar ook per half of heel uur plannen. Ideaal als overzichtelijk hulpmiddel om je energie te leren verdelen of als je wilt werken aan een nieuwe dag- of weekstructuur.

De meest overzichtelijke (prikkelarme) planners in heel de Benelux shop je hier! Daarnaast is Planjeweek.nl reseller van o.a. een groot assortiment Pilot FriXion en STABILO schrijfwaren.

EVEN VOORSTELLEN

Wat leuk dat je hier bent, welkom!

Mijn naam is Stefanie en ik ben de oprichter van deze mooie webshop. Alle planners die je in deze webshop vindt, zijn door mijzelf als grafisch vormgever ontworpen en uit eigen behoefte ontstaan. Tijdens mijn burn-out kon ik namelijk geen geschikte planner vinden waarmee ik een echt duidelijk overzicht kon maken. Ik heb voor mijzelf toen een uitgebreid weekoverzicht ontworpen en dit gaf mij zoveel inzicht en rust, dat ik besloot om ook anderen hiermee mee te helpen.

Hoewel online shoppen toch wat afstandelijk kan aanvoelen, probeer ik een zo persoonlijk mogelijke ervaring te bieden. Ik vind het enorm belangrijk dat iedere klant zich goed geholpen én gehoord voelt, dus ik hecht veel waarde aan een warme en persoonlijke service. Twijfel niet en stuur mij een berichtje als je ergens een vraag over hebt of iets kwijt wilt. Ik sta graag voor je klaar!

Stuur een berichtje

BLOG - Laat je inspireren!

Doelen stellen die rust en structuur brengen: zó doe je dat!

30 mei 2024

Het stellen van doelen kan soms aanvoelen als het betreden van een doolhof. Maar wat als ik je vertel dat doelen ste...

Meer dan papier: de ware aankoop achter jouw nieuwe planner!

19 mrt. 2024

De titel van dit blog doet vermoeden alsof er iets 'vreemds' schuilgaat achter jouw aankoop als je een nieuwe planne...

Hoogsensitief? 11 tips voor meer rust en structuur in je leven

12 feb. 2024

Hoogsensitiviteit, een term die veel mensen kennen, maar vaak onvoldoende begrijpen. Voor degenen onder ons die hoog...

Trots op alle mooie klantervaringen

Zoek