Ga door naar tekst
Sluit (esc)

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, acties, gratis downloads en andere nieuwtjes. Geen zorgen: je zal niet worden gespamd en kunt je ieder moment weer uitschrijven. Welkom! ♡

Prikkelvermindering

12 herfstactiviteiten voor meer ontspanning en rust

18 okt. 2024

Ontdek 12 herfstactiviteiten die je helpen meer rust en ontspanning te vinden, perfect voor iedereen maar ik het bijzonder voor wie een burn-out heeft, hoogsensitief is of autisme heeft. Van boswandelingen tot kaarsen maken en het bijhouden van je energieniveau.

6 tips voor meer structuur bij autisme

23 aug. 2024

Ontdek 6 praktische tips om meer structuur aan te brengen bij autisme. Leer waarom structuur belangrijk is en hoe je met een planner en vaste routines rust en overzicht kunt creëren. Handig voor autistische personen. Begin vandaag nog en ervaar het verschil!

Een prikkelvrije planner: bestaat dit eigenlijk wel?

26 jul. 2024

Ontdek wat een prikkelvrije planner is en of deze echt bestaat. Leer over de voordelen van prikkelarme planners en hoe ze je kunnen helpen meer rust en overzicht in je dagelijks leven te brengen. Perfect voor hoogsensitieve personen en mensen met een burn-out of hersenletsel.

Wat is nu precies een prikkelarme planner?

25 jul. 2023

Een prikkelarme, prikkelvrije planner of zoals laatst één van mijn klanten een typfoutje maakte: een 'prikkelbare' p...

Zoek